Facebook YouTube

Južna Dalmacija

Krajnji jug Hrvatske možda je i njen najljepši dio. Dubrovnik je u svijetu najpoznatiji hrvatski grad a "hrvatska Firenza" svakako spada u najljepše gradove svijeta. Šetnja Stradunom, a još više dubrovačkim zidinama neponovljiv je osjećaj a milijuni ljudi iz svih krajeva svijete dolaze u ovaj grad kako bi ga doživjeli.

Naš najjužniji i možda najposebniji nacionalni park je Mljet jedinstveni otok na kojem buja život kako onaj na otoku tako i onaj u podmorju. Uz Mljet tu je i Korčula, naš najnaseljeniji otok s gradom Korčulom koju zovu "mali Dubrovnik". S druge strane Pelješkog kanala nalazi se naš drugi po veličini poluotok, Pelješac sa svojim slikovitim i zanimljivim mjestima kao što su Orebić, Trpanj ili Ston.

Jedna od posebnosti ovog područja ali i cijele zemlje je delta Neretve, izuzetna prirodna cjelina rijeke, krša, močvare i mora. Nekadašnja močvara je melioracijskim radovima pretvorena u sustav kanala i plantaža na kojima se danas proizvodi voće i povrće vrhunske kvalitete. Južna Dalmacija je jedna od najdaljih destinacija za školu u prirodi ali i najbliže što se može doći raju na zemlji.


Kontaktirajte nas danas i uvjerite se u najbolje ponude u Hrvatskoj
Nazovite nas na 021 544 232 ili jednostavno zatražite vašu ponudu


Newsletter